donderdag 28 oktober 2010

FNW Frankfurt, een reisverslagje


De reis er naar toe is drie prachtige uren genieten van de herfst...

Deze week heb ik een teken opdracht gehad voor HP in frankfurt. Hoewel het een korte trip is van twee dagen en nachten probeer ik er altijd wat leuks van te maken. Als je het verblijf in zo n stad zo aangenaam mogelijk maakt ontstaat er positieve energie. Die kun je goed gebruiken tijdens de lange dagen op de beurs. Zie het resultaat... (alle tekeningen vind je terug op: www.companycomics.com )

Wat kun je doen om het leuk te maken? Nou een goed hotel, lekker eten in een van de hot places een stad kent bijvoorbeeld. Vaak boek ik een extra dag om de stad goed te verkennen. Neem iemand mee als je dat in je eentje niet ziet zitten. Niet deze keer.
Een pompoensoepje vooraf


Een mooi restaurant is bijvoorbeeld de 'Der alte Opern" De sfeer van honderd jaar geleden vlak bij , je raad het al, der alte Opern (het oude opera gebouw).Kalfs medaillions als hooftgerecht, goed glas rode wijn;-)..


En als dessert een heerlijke crepe suzette..Tijdens het eten is het heerlijk om een aquarelle schets te maken van de bijzondere locaties waar je komt..
2 opmerkingen:

Hugo Freutel zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Hugo Freutel zei

Leuke sfeer foto's en karikaturen Harold.
Stuur Harold maar op snoepreis!